Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Wil je meedoen aan het panel? Klik op onderstaande link. Je wordt dan uitgenodigd om een intake-vragenlijst in te vullen. AmsterdamPinkPanel benadert je vervolgens om aan onderzoeken deel te nemen.

Vrijwillig

Meedoen is op vrijwillige basis. Door je deelname steun je het werk van het COC (Amsterdam) en van de onderzoekers en geef je de LHBTIQ+-gemeenschap een duidelijk hoorbare stem!

Anoniem

Als je onderdeel wilt worden van het panel, vragen wij je eerst een 'intake'-vragenlijst in te vullen en ons je email-adres te geven. Op basis van de gegevens uit de intake-vragenlijst, maken wij selecties uit het panel voor de verschillende onderzoeken die we door het jaar heen doen. Deze e-mail-lijst wordt door de UvA beheerd en alleen voor onderzoeksdoeleinden gebruikt en niet gedeeld met andere partijen.

De gegevens van de onderzoeken die je krijgt toegestuurd als je eenmaal lid bent van het panel, zijn nooit gekoppeld aan je emailadres of naam en zijn dus altijd anoniem. Alle onderzoeken zijn goedgekeurd door de ethische commissie van het Onderzoeksinstituut Psychologie van de Universiteit van Amsterdam.